За нас

Нашият успех е основан на професионализъм, високи стандарти на работа и иновативно мислене. Гордеем се с доверието, което нашите клиенти ни указват, успешният резултат по време на всяка фаза на изпълнението и вниманието към детайла в проекта. За нас е важна комбинацията между естетиката и функционалността във осветление, мебели, цветове, форми, материали, за да се постигне комфорт, удобство и ефективност.

Румяна Пенчева – основател

Завърших обучението си в Париж и опитът ми обхваща страни като Франция, България и Лондон,Англия.Първите ми стъпки  в интериорният дизайн започват от най-престижните яхти, вили и шалета(шижи)в света работейки там, за да  спонсорирам обучението си.Пленена от историята, различните култури, аз разбирам дизайна като изкуство, като композиция, която докосва всичките ни сетива. Правя всичко,за да мога да разбера желанията и нуждите на клиентите си, за да реализирам проект, който да им достави радост.  

DECO STUDIO Aquarius работи в партньорство с Studio A8International design в Бургас,България, Ница, Франция.

Стела Андонова – партньор

A8International design е студио за интериорен дизайн с широк диапазон на работа.Ние проектираме и реализираме всеки вид интериор- обществен, жилищен и др. Знаем , че клиента влага не само средства, но и мечтите си в проекта.Затова подробно преценяваме всеки детаил, функция и концепция, докато не се постигне желаният резултат. Следим световните тенденции, интегрираме ги и ги адаптираме към вашите желания и нужди.Работим със световни марки и имаме международен опит с едни от най- влиятелните имена в архитектурата и дизайна.

Служим Ви с уважение.