Услуги

ЗАСНЕМАНЕ

Първата стъпка в проекта е взимане на всички необходими мерки и отбелязване на архитектурни детайли.Това спестява бъдещи грешки  свързани с концепцията и изпълнението.

ПЛАНОВЕ

Базирани на желанията на клиента подготвяме няколко вариянта на разпределение, за да постигнем оптимално използване на пространството.Щом имаме одобрен план преминаваме към проектната фаза.

 

3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Идва ред на 3Д визуализация, за да може клиента да придобие по-ясна представа.След направени последни промени преминаваме към изпълнение.

ДЕТАЙЛНА КОНЦЕПЦИЯ НА МЕБЕЛ, МАТЕРИАЛИ, ДЕКОРАЦИИ

Тук са скици, чертежи за мебелисти,  майстори, референции и др. Работим с подизпълнители, но ако клиента предпочита намерени от него, ние с удоволствие ще работим с тях.Работният процес включва  план за електричество(контакти),осветление(ключове, токови кръгове  и позиции на ел.телата), ВИК, суфити, подови настилки, детайли по стени и т.н.Ние предоставяме и офертите от подизпълнителите на клиента.

ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КОНТРОЛ

Контролът се извършва с цел разработеният проект да отговаря максимално близо на осъществяващият се.На място избираме най-подходящите цветове и отенъци и на място  реагираме в случай на необходими промени.

HOME STAGING

Хоум стейджинг е най- добрият начин да направите така, че вашият имот да изпъкне и да се забележе от наематели или купувачи, да увеличите цената му и бързо да го отдадете или продадете. Правилно разпределение на зоните в пространството, добро позициониране на мебел и аксесоари, може би лек козметичен ремонт са важни за целта наем, продажба. Но най-важното е деперсонализацията на имота, за да може клиентът лесно да си представи как той се позиционира там.Изчистване на имота от всичко, което говори за личносста на собственика и изграждане на концепция тип шоурум, където всичко е добре организирано и позволява да се проектираш там.

Хоум стейджинга е много популярен в Запанда Европа, САЩ.

ДЕКОРАЦИЯ

Декорация е изкуството да се аранжира  едно място за живеене или обществено помещение чрез селекция цветове, мебел, аксесоари, подови материали, предмети на изкуството.Така се създава един естетичен, приятен и функционален дизайн.Особено подходящ за помещения, който искат да превлекат вниманието на клиенти, като заведения, шоуруми, хотели, офиси, салони за красота.